Historie

Opel Dekker is een echt familiebedrijf, opgericht in 1966 door Hans Dekker aan de Tuinstraat. Inmiddels zijn ook zoon Arie en kleinzoon Marcel werkzaam binnen het bedrijf en staat zo de derde generatie klaar om u te ontzorgen op autogebied. In het ruim 50-jarige bestaan zijn veel klanten inmiddels een vast en vertrouwd gezicht geworden en daar zijn we uitermate trots op!

Hans Dekker begon in 1966 aan de Tuinstraat met het Duitse automerk NSU. Na een paar jaar later werd er besloten om over te stappen naar het merk Opel en ging de zoon van Hans, Arie, ook aan de slag binnen het autobedrijf.

Wegens ruimtegebrek aan de Tuinstraat werd er In 1986 een tweede vestiging geopend aan de IJsseldijk. Hier werd een mooie showroom gebouwd, speciaal voor de verkoop van auto’s.

historie1.jpg

De huidige showroom van Autoberijf Dekker Krimpen

Omdat het praktisch gezien niet handig was om vanuit twee verschillende vestigingen te werken, werd er in 2003 besloten om de werkplaats aan de Tuinstraat te verhuizen naar de locatie aan de IJsseldijk. Er werd een compleet nieuw pand neergezet, zodat alle werkzaamheden plaats konden vinden onder één dak.

Sinds 2011 is ook de kleinzoon van Hans en de zoon van Arie, Marcel Dekker, werkzaam binnen het bedrijf. Marcel begon als kind met het wassen van auto's en leerde door de jaren heen alle afdelingen van het bedrijf kennen. Sinds 2016 is Marcel begonnen met het overnemen van de zaak van zijn vader Arie en zorgde daarmee dus voor de voortzetting van het familiebedrijf.

Historie 2.jpg

Marcel Dekker en zijn vader Arie Dekker

Medio 2018 bevindt Opel Dekker zich nog steeds aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel. Binnen ons bedrijf proberen wij u zoveel mogelijk te betrekken bij onze werkzaamheden. Zo nemen veel van onze klanten een kijkje bij de monteurs tijdens het onderhoud of drinken ze gezellig een kopje koffie mee tijdens de lunch- of koffiepauze.

Wilt u meer weten over ons mooie bedrijf? Kom dan een langs, de koffie staat klaar!